Activiteitencentrum 'de JAGERSHOEF'

LET OP:

Op advies van het RIVM is VTA 'de Jagershoef' tot 1 september 2020 gesloten voor alle activiteiten. 

Het VTA in de wijk Jagershoef is in 2009 overgenomen door WOONINC en heet sinds die tijd activiteitencentrum ''de JAGERSHOEF'

De maatschappelijke bijdrage van WOONINC is te zorgen voor goede wijkvoorzieningen voor leren, spelen, ontmoeten en welzijn, waarbij WOONINC ondersteunt en faciliteert. Deze woningcorporatie doet zijn best er een goede ontmoetingsplek voor de buurtbewoners van te maken. Natuurlijk zijn ze van veel factoren afhankelijk. U kunt daar ook aan bijdragen.

 

Als u een ruimte in het wijkgebouw wilt huren:

  Het beheer van VTA de Jagershoef valt onder WOONINC.

  Hun beheerder heeft een eigen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  Tel. wijkgebouw 040 - 202 82 38 / beheerder 06 - 51 18 38 37

de jagershoefU kunt in het wijkgebouw als buurtcomit√© of vereniging  terecht voor uw eigen vergaderingen of als locatie voor nieuwe activiteiten. Ook kunt u in VTA de Jagershoef ook een zaal huren voor het houden van besloten feesten. De Jagershoef beschikt over 3 afzonderlijke ruimtes.

CONTACT:

Voor meer informatie over tarieven en reserveringen kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om per mail contact op te nemen met de beheerder of per telefoon 040 - 202 82 38 / mob. 06 - 51 18 38 37