Mogen wij ons even voorstellen:

De bewonersorganisatie heet "Stichting Wijkbelang Jagershoef" afgekort SWJ en wij zijn er voor alle bewoners van Jagershoef:

  • Wijnand Stuart, voorzitter
  • Wilma Mulder, secretaris
  • Theo van Doremalen, penningmeester
  • Ted Franssen, lid van het bestuur

LET OP:

De beheerder van VTA "de Jagershoef" (ons wijkgebouw) valt onder WOONINC. en heeft een eigen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tel. 040 - 202 82 38 / 06 - 51 18 38 37

2015 SWJ OPRICHTING

START

In 2014 heeft buro Cement erg hard gewerkt om in Jagershoef een nieuwe bewonersorganisatie op te richten. Met name voor Diana Ummels van buro Cement was niets te veel om dit te realiseren. Zij blaakte van energie om er hier iets van te maken en die vonk is duidelijk overgeslagen op verschillende bewoners van onze wijk.

Met haar ondersteuning zijn wij er in zeer korte tijd in geslaagd om een bewonersorganisatie op te richten en daadwerkelijk iets te gaan betekenen voor deze wijk. Maar we staan nog aan het begin: het echte werk is het zoeken naar vrijwilligers uit onze wijk.

Met elkaar een invulling geven aan onze wensen voor jong en oud, aan veiligheid en netheid in de wijk en het verbeteren van de sociale samenhang. Dat willen we graag samen met jullie doen. Daarom vragen wij vrijwilligers om mee te denken, te praten en te doen in de wijk.

Gezamenlijk aan een leefbare wijk werken en eigen idee├źn terug zien geeft een samenlevingsgevoel. Het ervoor elkaar zijn en vele handen maken licht werk.

Ben je ge├»nteresseerd dan kun je een e-mail sturen naar de secretaris van de "Stichting Wijkbelang Jagershoef"  

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DE REDACTIE

van deze website bestaat uit:
  • Theo van Doremalen
  • Lambert Lagarde (tevens web-master)

Lijkt het u leuk om hier ook aan mee te werken, laat het ons dan weten. Heeft u informatie, vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op.

De redactie is bevoegd aangeleverde artikelen te redigeren of in te korten (uiteraard zonder de inhoud geweld aan te doen). 
De redactie is per e-mail bereikbaar.