JoomlaTemplates.me by HostMonster Reviews
Laatst bijgewerkt: zondag 27 oktober 2019

BESTUURSWISSELING

Er is hard gewerkt om in Jagershoef deze nieuwe bewonersorganisatie op te richten. Zij blaken van energie om hier iets van te maken en die vonk is duidelijk overgeslagen op verschillende bewoners van onze wijk. Met hun ondersteuning zijn wij er in korte tijd in geslaagd een bewonersorganisatie op te richten en daadwerkelijk iets te gaan betekenen voor onze wijk Jagershoef.

Met elkaar een invulling geven aan de wensen voor jong en oud, aan veiligheid en netheid in de wijk en het verbeteren van de sociale samenhang. Dat willen we dus graag samen met jullie doen. Daarom vragen wij vrijwilligers om mee te denken, te praten en te doen in de wijk.

Gezamenlijk aan een leefbare wijk werken en eigen idee├źn terug zien, geeft een samenlevingsgevoel. Het ervoor elkaar zijn en vele handen maken licht werk.

Ben je ge├»nteresseerd dan kun je een e-mail sturen naar de secretaris van de "Stichting Wijkbelang Jagershoef"  

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DE REDACTIE

van deze website bestaat uit:
      • Dave Sanders (Webmaster)
      • Lambert Lagarde 

Lijkt het u leuk om hier ook aan mee te werken, laat het ons dan weten. Heeft u informatie, vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op.

 
De redactie is bevoegd aangeleverde artikelen te redigeren of in te korten (uiteraard zonder de inhoud geweld aan te doen). 
De redactie is per e-mail bereikbaar.
 
Hits: 671