JoomlaTemplates.me by HostMonster Reviews
Laatst bijgewerkt: donderdag 09 mei 2019

ONDERHOUD RING JAGERSHOEF

Bereikbaarheid
De weg en de parkeervakken zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten voor het verkeer. Woningen blijven te voet bereikbaar. Er worden loopstroken gelegd als er geen trottoir aaanwezig is. Gele borden geven de omleiding aan voor doorgaand verkeer.

Parkeerplaatsen
Wij verzoeken u uw auto elders te parkeren. (Geldt alleen voor auto’s binnen het werkvak van fase 9) Tip; voor het voormalig politiebureau en voormalige kerk zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

Afvalinzameling
De rolcontainers die ‘s-morgens buiten staan zullen wij naar een centrale plaats, aan de buitenzijde van het werkvak brengen waar ze door Cure geleegd kunnen worden. Na leging brengen wij die weer terug.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.eindhoven.nl/projecten en op de website vande Stichting Wijkbelang Jagershoef: https://jagershoef.nl. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Jan-Hein Heijmans, omgevingsmanager van Heijmans Infra. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 – 51 28 26 29 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemeente Eindhoven
Heijmans Infra

2018 06 GrootonderhoudringJagershoef plattegrond.

 

2018 06 logo heijmans

 

Hits: 1572