JoomlaTemplates.me by HostMonster Reviews
Laatst bijgewerkt: dinsdag 15 oktober 2019

ONDERHOUD RING JAGERSHOEF

Wat gaan ze doen?
De Ferdinand Huyckstraat is aan onderhoud toe. Tegelijkertijd veranderen ze ook de inrichting van de weg. Ze versmallen de rijbaan en aan de zijkant van de weg komen fietsstroken van rood asfalt. Ook leggen ze parkeerstroken aan, vervangen ze de trottoirs, vervangen ze de huisaansluitingen van het riool en leggen ze nieuw groen aan.


Bereikbaarheid
De weg en de parkeervakken zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten voor het verkeer. Woningen blijven te voet bereikbaar. Er worden loopstroken gelegd als er geen trottoir aanwezig is. Gele borden geven de omleiding aan voor doorgaand verkeer.


Parkeerplaatsen
Zij verzoeken u uw auto elders te parkeren. (geldt alleen voor auto’s binnen het werkvak) Tip; ter hoogte van het voormalig politiebureau en voormalige kerk zijn parkeerplaatsen beschikbaar.


Afvalinzameling
De rolcontainers die ’s-morgensvroeg voor 8.00 uur buiten uw erf staan, zullen wij naar een centrale plaats aan de buitenzijde van het werkvak brengen, waar ze door Cure worden geleegd. Na leging brengen wij die weer terug.


Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.eindhoven.nl/projecten en op de website van Stichting Wijkbelang Jagershoef. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Jan-Hein Heijmans, omgevingsmanager van Heijmans Infra. Hij is telefonisch bereikbaar op 06-51 28 26 29 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

2018 06 logo heijmans

 

Hits: 2250