JoomlaTemplates.me by HostMonster Reviews
Laatst bijgewerkt: donderdag 05 oktober 2023

2023 Sloopterrein De Korenaar

 

2023 start nieuwbouw Het Dok keten

Meer informatie over Het Dok

VSO Het Dok is een school voor gespecialiseerd onderwijs voor leerlingen tussen 12 en 20 jaar in Eindhoven. Het Dok verzorgt onderwijs in twee uitstroomprofielen: vervolgonderwijs (vmbo-niveau) en (begeleide) arbeid. Om tot de juiste keuzes en profielen te komen, kijken ze heel gericht naar de talenten die de leerlingen aan het licht brengen tijdens hun ontwikkelingstraject. Individueel maatwerk onderwijs dus.

2023 voorzijde2 Het Dok

ONTWERP GEZIEN VANAF DE HOEK ELEGASTSTRAAT / MARTIJNLAAN

De leerlingen zijn jongeren met gedrags- en psychische problemen. Werken op Het Dok is daarmee elke dag net even anders en lekker dynamisch. Die dynamiek gebruiken ze binnen de klas als positieve energie om onze leerlingen extra te inspireren en stimuleren.

2023 nieuwbouw Het Dok zijde Arthurlaan

ONTWERP GEZIEN VANAF DE KONING ARTHURLAAN

Met het hele onderwijsteam (en de zorgschil om de jongeren heen) werken ze stap voor stap aan de didactische en pedagogische ontwikkeling van onze leerlingen. Met als doel om ze op persoonlijk en maatschappelijk vlak verantwoord en zelfstandig vooruit te brengen.

Als docent op Het Dok moet je proactief zijn, stevig in je schoenen staan, creatief kunnen omgaan met het lesprogramma en natuurlijk met veel plezier samenwerken binnen het geweldige team onderwijskrachten.

2023 plattegrond Het Dok

Benieuwd of ze straks inderdaad op het eigen terren gaan parkeren, zoals hier aangegeven !

 

Hits: 1363